Over ons

Creatief, visie en passie zijn de drie kernwoorden die Creavispa maken. Wij staan voor een kwalitatief goed product dat op ambachtelijke wijze gemaakt is. Een product met smaakcombinaties waar u misschien niet snel aan denkt maar wij wel! Graag laten we u kennismaken met de andere kant van patisserie. 
Maar ik denk dat de belangrijkste vraag nu is, wie zitten er nou eigenlijk achter Creavispa?

Amber Eken - patissier
Toen ik een klein meisje was, maakte ik al taarten en desserts samen met mijn vader. Van deze passie maakte ik mijn beroep. Ik ben iemand die alles eruit wil halen wat eruit te halen valt. Ook iemand die overal net even anders naar kijkt. Dat ziet u terug in de lekkernijen die ik maak. 
Ook ben ik een sporter en let op mijn eten. Met die kennis kan ik u ook helpen, bijvoorbeeld met een taartje met minder suiker, lactosevrije of net op een andere manier. 

Jarne Vanglabeke - kok, patissier
Ik heb een passie voor lekker eten en dat ziet u terug in mijn creaties. Ik ben een rustig persoon met oog voor details. Alles moet kloppen: smaak en uiterlijk. Van oorsprong kom ik uit BelgiĆ« en ben een echte BourgondiĆ«r. Chocola is mij met de paplepel ingegoten! In mijn werk word ik graag uitgedaagd en ik ben altijd op zoek naar verrassende smaakcombinaties en creatieve presentaties. 

Samen zijn wij begonnen om van onze passie iets moois te gaan maken. Een bedrijf waar we allebei achter staan. Een bedrijf met een ander kijk op patisserie/chocolaterie.
Creavispa een bedrijf dat moet gaan uitgroeien tot patisserie maar ook een restaurant. 
Wilt u weten of dit ons gaat lukken? Houdt ons dan zeker in de gaten.